Fiberanslutning - Beställning

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Här kan du beställa fiberanslutning till Norrköpings kommuns stadsnät i de områden vi har avtalsinsamling. Du kan även göra en efteranslutning i områden där stadsnätet redan finns. Om du tillhör en fiberförening eller är osäker på om din fastighet kan få fiber idag kan du söka på din adress på: www.fibertillalla.se eller kontakta oss.

För att du ska kunna logga in på denna  e-tjänst behöver du som fastighetsägare ha en giltig e-legitimation, till exempel ett mobilt BankID. Om du saknar det kan du istället ladda ner vår ansökningsblankett. Fyll i den och sedan skickar du eller lämnar in den till oss.

När du har skickat in din beställning via e-tjänsten så ska du få en bekräftelse på det samt ditt ärendenummer via den e-postadress du uppgett. Det är kvittens på att vi mottagit ditt ärende, och du ska även kunna se ditt ärende under Mina sidor.
Har du frågor om ditt ärende så är du välkommen att kontakta vår kundservice för fiberanslutning och bredband. Kontaktuppgifter hittar du under rubriken "Frågor om e-tjänsten".

Postadress
Norrköping Vatten och Avfall AB
Box 85
601 02 Norrköping

Besöksadress
Lindövägen 5B

Frågor om e-tjänsten

Bredbandsenheten, Norrköping vatten och avfall
bredband@norrkoping.se
011-15 35 50

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation

Du kommer gå igenom följande steg:

Föregående Nästa