Fristående skolor - ansöka om behörighet till e-tjänst Boka simbana på Centralbadet

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Här kan du som är rektor eller skoladministratör på fristående skola i Norrköping ansöka om att din skola får behörighet till e-tjänsten "Boka simbana på Centralbadet - Norrköpings skolor".

E-legitimation
Klicka på "Starta e-tjänsten" och logga in med din e-legitimation, exempelvis BankID eller Freja eID+. E-legitimationen bevisar att det är du som loggat in och att uppgifter om din fristående skola då kan hämtas från skolsystemet med hjälp av ditt personnummer. Om du inte är rektor eller skoladministratör på en fristående skola i Norrköping kommer du inte att kunna använda e-tjänsten.

Olika typer av ärenden

  1. Första gången din skola ansöker kommer uppgifter om organisationsnummer, fakturaadress och antal klasser på skolan att samlas in. Den ansökan kommer att granskas och handläggas av handläggare på Utbildningskontoret, Norrköpings kommun. När ansökan är godkänd kommer behörig personal från din skola att kunna boka simbana via e-tjänsten "Boka simbana på Centralbadet - Norrköpings skolor".
  2. Efter en godkänd ansökan kan ni sedan anmäla om annan skolpersonal än rektor eller skoladministratör, exempelvis idrottslärare, ska få behörighet till e-tjänsten för att kunna boka simbana. Ett sådant ärende kommer den enskilda läraren att få godkänna genom signering med egen e-legitimation. Därefter kommer ärendet att skickas in och uppgifterna kommer att registreras i skolsystemet direkt, utan handläggning.
  3. Ni kommer även att kunna avregistrera behöriga lärare i e-tjänsten vid behov. Även en avregistrering kommer att ske direkt, utan handläggning.

Läs mer om e-tjänsten för att boka simbana här.

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa