Volontär till arrangemang och evenemang i Norrköping- intresseanmälan

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Här anmäler du ditt intresse att vara en del av Team Norrköping. Du lämnar endast dina kontaktuppgifter och blir registrerad i vårt volontärregister. Du förbinder dig inte till något uppdrag utan visar endast ditt intresse och engagemang. När vi planerar för ett arrangemang och ser behov av volontärer kommer du att få en fråga om att delta. Du svarar då enkelt jag eller nej på den.

Bli en del av Team Norrköpings volontärsbank

Norrköpings kommun står värd för ett flertal olika arrangemang. Vissa är återkommande medan andra är tillfälliga i vår stad. Vissa arrangemang är vi medarrangör och stödfunktion till. 

För att kunna genomföra våra arrangemang krävs många olika insatser och kompetenser och vi välkomnar dig som vill delta och arbeta som volontär i det vi nu kallar Team Norrköping.

Som volontär kan du få arbeta med en mängd olika uppdrag. Ofta behöver vi publikvärdar som skapar trygghet och visar besökare tillrätta. Du kan också vara dörrvakt vid någon entré, plocka skräp, vara behjälplig bakom en scen eller springa ärenden, barnaktivitetsledare, ja i princip kan du få göra precis vad som helst.

Exempel på återkommande arrangemang är: 

  • Augustifesten

  • Trädgårdslust

  • Nyårspromenad

  • Nationaldagsfirande.

Tillfälliga arrangemang har de senaste åren varit Musikhjälpen, Melodifestival och SM-veckan.

Välkommen att bli en del av vårt Norrköping!

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa