Skyddsobjekt brandstation Lambohov - Anmälan om arbete eller ansökan om tillfällig avbildning inom skyddsobjekt

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Skyddsobjekt brandstation Lambohov - Anmälan om arbete eller ansökan om tillfälligt avbildning inom skyddsobjekt

E-tjänsten används för att anmäla arbete inom skyddsobjekt brandstation Lambohov eller ansöka om tillfällig avbildning inom Skyddsobjekt brandstation Lambohov. 

Ska du som entreprenör utföra arbete vid skyddsobjektet krävs att arbetet föranmäls via denna e-tjänst. Beroende på vart i skyddsobjektet arbetet ska göras ska även en säkerhetsprövning genomföras. Säkerhetsprövningen görs av din arbetsgivare och inplacering i säkerhetsklass görs av RTÖG. Är du egenföretagare eller ett fåmansföretag kan vi hjälpa till med säkerhetsprövningen. För mer information maila  forbundskansli@rtog.se eller prata med din kontaktperson på RTÖG. En säkerhetsprövning med inplacering i säkerhetsklass har en handläggningstid på cirka 4 veckor, detta behöver alltså planeras in i god tid innan tillträde. Krav på legitimation och på tjänstekort om sådant finns gäller under hela vistelsen på skyddsobjektet.

  • Är du leverantör till RTÖG IT och arbetet är akut når du dem på journummer 010-480 4040 men du kommer ändå att behöva fylla i dina uppgifter inne i e-tjänsten. 

 

Hämta dina företagsuppgifter
Inne i e-tjänsten kan du välja att hämta uppgifter om ditt företag från Bolagsverket, SCB och Skatteverket.
Läs mer på sidan Så här hämtar kommuner företagsuppgifter (bolagsverket.se).
 

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa